اختتامیه و اعلام نتایج هفتمین دوره جشنواره داستان کوتاه

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۷ کد : ۳۸۶۴۶ فرهنگی تاپ خبر
هم‌زمان با روز دانشجو، برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره داستان کوتاه مرکز نویسندگی خلاق طی مراسمی معرفی خواهند شد.
اختتامیه و اعلام نتایج هفتمین دوره جشنواره داستان کوتاه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، هفتمین دوره جشنواره داستان کوتاه با موضوع "زیست دانشجویی" در آبان‌ماه 1400 از سوی مرکز داستان‌نویسی خلاق وابسته به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی برگزار گردید. در این مسابقه، نویسندگان دانشجو در قالب داستان، دل‌نوشته و یادداشت، درگیری یک دانشجو در زندگی عادی را به نمایش گذاشتند.

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از مسابقات، 16 آذرماه مصادف با روز دانشجو از ساعت 11:30 الی 13 به صورت مجازی و در بستر سامانه امجد جهاد دانشگاهی برگزار می‌گردد. شرکت کنندگان می‌توانند جهت حضور در اختتامیه، به نشانی اینترنتی amjad.jde.ir/shb (نام جلسه: "اختتامیه هفتمین جشنواره داستان نویسی خلاق" و رمز ورود: 12345) مراجعه نمایند.

گفتنی است علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 02122431933 داخلی 117 تماس حاصل نمایند.