دهمین دوره مسابقه مناظره دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۴ کد : ۳۶۷۹۹ فرهنگی تاپ خبر
دهمین دوره مسابقه مناظره دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، دبیر کانون مناظره شهید بهشتی ، از برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: مرحله دانشگاهی / استانی، دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد . این مسابقه با شعار «مناظره فرصتی برای یادگیری»  از آذرماه  سال جاری در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی به صورت مجازی برگزار می شود.

مسعود رازقی با بیان اینکه در مرحله استانی شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های 2 الی 4 نفره با هم به رقابت می‌پردازند، تصریح کرد: در پایان تیم برتر به مرحله منطقه ای راه خواهد یافت.

دبیر اجرایی مرحله استانی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه شهید بهشتی رشد و شکوفایی فرهنگ گفت‌وگو، توسعه و ارتقای علمی و توانمند سازی دانشجویان در برقراری ارتباط را از جمله مهمترین اهداف برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان دانست.

رازقی خاطرنشان کرد: رعایت اصول و اخلاق مناظره، توجه به فرایندهای علمی، منطقی و مستدل از طرح مساله تا نتیجه‌گیری، فن بیان و رعایت نکات دستوری، احاطه و اشراف نسبت به موضوع مورد بحث، خلاقیت در طرح مساله، سوالات، تعاریف و نتیجه‌گیری سخنرانی‌ها از جمله معیارهای داوری در این دوره از مسابقات مناظره خواهد بود.

شایان ذکر است ثبت نام این دوره از مسابقات تا تاریخ پایان مهرماه سالجاری خواهد بود.