شروع دوره مد و طراحی لباس

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۵۹۱۸ آموزشی
شروع دوره مد و طراحی لباس

چگونه با شرکت در دوره مد و طراحی لباس، طراح ماهری شویم؟

اگر شما هم از علاقه مندان به شرکت در دوره طراحی مد و لباس هستید، ممکن است برای شما این سوال ایجاد شود که برای شروع به کار در این حوزه باید چه اقداماتی را انجام دهید.

در قدم اول اگر می خواهید طراح لباس شوید اهمیت بسیار دارد که علاقه مند به پوشش زیبا و شیک باشید، سپس چشم خود را به جزییات لباس عادت دهید. پارچه ها و الگوها باید متناسب رسم شود و برای ترسیم دقیق نیاز به جزییات دقیق دارید. مهارت طراحی لباس با تمرین های متعدد به دست می آید، پس دلسرد نشوید و مدام به تمرین و تکرار بپردازید تا بتوانید نقاط ضعف خود را بیابید و آنها را قوی کنید. برای شروع طراحی دست به کار شوید.

شروع به طراحی کنید

ابتدا یک مداد، پاک کن و کاغذ آماده کنید. این لوازم یک طراح حرفه ای است. شما به عنوان یک طراح حرفه ای لباس هم که باشید باید بتوانید اشتباهات خود را پاک کنید تا اصلاحشان کنید. بعد از اتمام طراحی هم برای نشان دادن رنگ پارچه نیاز به جوهر دارید. پس اگر طراح حرفه ای لباس هستید از این لوازم غافل نشوید.

به جزییات الگو توجه کنید

برای طراح لباس شدن به جزییات مختلف الگو خود دقت نمایید، به آنها فکر کنید. وقتی برای مدل ها و حالت مختلف بدنی بخواهید طراحی کنید باید ژست های مختلف را از بدن های گوناگون بشناسید. طرح های چین خوردگی پارچه یا کشیدگی آن را به دقت نگاه و تمرین کنید تا یاد بگیرید. طرح را طوری رسم کنید تا جلوه خاصی به لباس دهد. ژست های گوناگون در کنار الگوهای سنی مختلف فرد را، به دقت درنظر بگیرید. با راحت ترین حالت بدنی کار خود را شروع کنید. همیشه برای آموزش طراحی لباس قدم به قدم جلو روید تا بدون نقطه ضعف بتوانید پیشرفت داشته باشید. ممکن است الگوهای شما همواره در حال حرکت باشند که این نشان می دهد تمام زوایای لباس در هنگام طراحی باید مدنظرتان باشد.

تقویت دست

طراحی الگوهای بدن انسان دارای روش و فن های متفاوتی است. آموزش طراحی لباس، ایجاد تناسبات درست و زوایای بدن را می طلبد که بجای استفاده از الگوهای آماده خودتان برای طراحی آن وقت بگذارید تا بتوانید در این راه حرفه ای شوید. هدف از طراحی الگو توسط خودتان باعث یادگیری دقیق تر تناسبات بدن انسان می شود که دست شما را در طراحی مد های گوناگون لباس تقویت می کند.

ایده پرداز باش

ایده پردازی در طراحی مد لباس با شناختن دقیق تناسبات و بهره گیری کامل از توانایی های فردی و تجربی ایجاد می شود. برای کسب تجربه علاوه بر تمرینات متعدد، نیاز به استفاده از تجربه ی یک طراح لباس دارید، یعنی شرکت در دوره مد و طراحی لباس جهاد دانشگاهی شهید بهشتی. الهام گرفتن از اشیا و اجسام گوناگون فقط با یک ذهن باز، صورت می گیرد که وظیفه ی یک مشاور یا راهنمای مجرب است. مهمترین ابزار شما داشتن ایده و خلاقیت است که می تواند شمارا از سایر طراحان مد متمایز کند. دید خود را به اطرافتان وسعت ببخشید و با کسب علم طراحی مد سعی کنید حرفه ای شوید.

هنرمند شوید

در دوره مد و طراحی لباس شما هنرمند می شوید!

طراحی لباس شکلی از هنر است پس خلاقانه مسیری را که انتخاب کرده اید طی کنید تا به حرفه ای شدن پیش روید. مهارت خود را در دوره های طراحی مد لباس بالا ببرید تا بتوانید ایده های ذهنی خود را بی نقص روی کاغذ پیاده کنید. مهارت شما در ترکیب رنگ ها و تناسبات از شما یک طراح حرفه ای می سازد. قدرت تخیل شما در دوره آموزش طراحی لباس خاصیت شکل پذیری پیدا می کند، ایده های شما هدفمند و ذهنتان خلاقانه فعال می شود، در نتیجه دست شما استادانه یک طرح لباسی را خلق می کند.

مدرن باشید

هنر و ایده محدودیت ندارد. سعی کنید لحظه به لحظه با مد پیش روید و مدرن باشید. طراحان حرفه ای لباس حتی یک قدم جلوتر از مد، پیش می روند. همیشه مشغول به یادگیری مدهای جدید باشید. در کنار کلاس های مد و طراحی لباس برای بروز بودن می توانید از کلیپ ها، مجلات، سایت ها و کتاب های مربوط به طراحی مد لباس کمک بگیرید. از بازدید نمایشگاه های هنری طراحی مد و لباس غافل نشوید. هدف از بازدید این نمایشگاه ها ارتباط با طراحان حرفه ای مد و تعامل با آنهاست.

مزایای دوره آموزش طراحی لباس

• هنگامی می توانید حرفه ای شوید که از حرفه ای ها بیاموزید.
  • در دوره مد و طراحی لباس جهاد دانشگاهی شهید بهشتی تمامی نکات در خصوص نحوه طراحی لباس ارائه خواهد شد.
  • نگاه شما در کلاس های آموزشی کاملا تغییر می کند. در حقیقت این شما دانش استفاده از خلاقیت های خود را در طراحی مد و لباس بدست می آورید.
  • کتاب های مناسب سطح شما در دوره های آموزشی جهت بهره وری بالای شما ارائه می شود.
  • دریافت مدرک های ملی و بین‌المللی پس از اتمام دوره ها.
  • دریافت وام های خوداشتغالی توسط شما