به همت پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: پروژه بازنگری استاندارد معیار و برچسب مصرف سوخت موتورسیکلت انجام می شود

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۰ کد : ۲۲۶۶۶ تاپ خبر

پروژه بازنگری استاندارد معیار و برچسب مصرف سوخت موتورسیکلت به کارفرمایی شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت توسط بخش انرژی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی انجام میشود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه‌کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی، هدف از انجام این پروژه تحقیقاتی کاربردی ارائه روش علمی و نوین جهت تدوین معیار و برچسب مصرف سوخت درناوگان موتورسیکلت کشور می‌باشد. دراین راستا می‌بایست مدلسازی‌های پیشرفته‌ای برای ناوگان موتورسیکلت کشور انجام شود که در این مدلسازی‌ها از مقادیر حاصل از تست‌های انتشار آلاینده‌های محیط زیست، انتشار CO2، مصرف سوخت ناوگان کشور استفاده می‌گردد و همچنین با بررسی آخرین استانداردها و دستاوردهای علمی بین المللی، نتایج برای ناوگان موتورسیکلت کشور ارائه خواهد شد.

نتایج این پروژه ملی کاربردی بصورت استاندارد ملی اجباری از طرف سازمان ملی استاندارد و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت به دستگاه‌های ذینفع ابلاغ خواهد شد.

در پایان لازم به ذکر است که بخش انرژی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی تعداد 5 پروژه پژوهشی و کاربردی را در سالیان اخیر به کارفرمایی شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور با موفقیت انجام داده است.

این پژوهشکده پیرو ارزیابی کیفی شرکت کنندگان در فراخوان شناسایی و ارزیابی کیفی شرکت های واجد صلاحیت برای انجام پروژه های معیار مصرف سوخت در بخش حمل و نقل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور، با ارائه توانمندیها وسوابق پروژه هایی که در حوزه انرژی انجام داده بود، در بین 5 شرکت مورد تایید، قرار دارد.