چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰

مرکز خدمات تخصصی زمین‌شناسی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در چهارمین جشنواره ملی دانش‌آموزی ابن سینا که یکی از رویدادهای معتبر کشور می‌باشد و در روزهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در پردیس شمالی دانشگاه تهران برگزار گردید، شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، در این جشنواره که با حمایت وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد بیش از ۵۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان سراسر کشور و همچنین مسئولین پژوهشی مدارس، پژوهشسراها و مراکز آموزشی و پژوهشی حضور داشتند.

بتول جان‌جانه مدیر مرکز خدمات تخصصی زمین شناسی دلیل حضور در این جشنواره را آشنا نمودن دانش آموزان و دبیران با یکی از توانمندی های این مرکز که تهیه، تولید و تامین بسته های کمک آموزشی زمین شناسی برای دانش آموزان می‌باشد، عنوان نمود.

ایشان همچنین افزودند: امید داریم با توجه به حضور دانش‌آموزان و دبیران و همچنین پوشش خبری این جشنواره گامی در شناساندن علوم زمین و منابع معدنی کشورمان و همچنین علاقمند نمودن دانش آموزان به این علوم برداشته باشیم.

خاطر نشان می شود شبکه سراسری “امید” و همچنین شبکه سراسری “ایران کالا” گزارشی از توانمندی‌های  مرکز خدمات تخصصی زمین‌شناسی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی تهیه کردند.